top of page

Motion

Sportplan, rinken och beachvolley

Trevlig gräsplan med fotbollsmål. Det finns också rinken och volleyplats. Löpbanan (delvis gräsbeväxt) är 300 meter lång. På planen finns även längdhoppsplats. Spel- samt annan utrustning kan lånas i byggnaden bredvid.

Skidcenter

IK Trissans skidcenter på Oxberget ger fina möjligheter för skidåkning och löpning. Terrängen är omväxlande och höjdskillnaderna är ganska stora. En del av skidbanorna är därför backiga och har även krävande nedförsbackar, men det finns nog lätta banor också. Banorna och stigarna passar bra för terränglöpning eller stavgång under barmarkstiden. Ordna motionsjippo och låt kroppen slappna av i bastun. Läs om uthyrningsmöjligheter och om IK Trissan här.

Frisbeegolf

Frisbeegolfbanan byggdes 2015. Startplatsen är i korsningen Lidnäsvägen och den väg som leder till rinken. Fråga efter discar i Mustion Muonitus (kartan)

Ut på länk

I Svartå finns fina och omväxlande terränger för motion; asfalt, sandvägar, små skogsbanor och stigar. Under din motionslänk kan du njuta av den vackra miljön och naturens frid. Här kan du se en aktiv Svartåmotionärens favoriter.

Please reload

bottom of page