top of page

Liikunta

Urheilukenttä, kaukalo ja beachvolley

Mukava nurmikenttä jalkapallomaaleineen. Paikassa on myös kiekkokaukalo ja nurmialustainen beachvolleykenttä. Osin heinittyneen juoksuradan pituus on noin 300 m. Kentällä on myös pituushypppypaikka. Kysy pelivälineitä ja muita varusteita lainaan kentän vieressä sijaitsevasta rakennuksesta.

Hiihtokeskus

IK Trissanin hiihtokeskus Härkävuorella antaa hienot puitteet hiidolle ja juoksulle. Maastot ovat vaihtelevia ja korkeuseroja on melko runsaasti. Osa hiihtolenkeistä on siksi mäkisiä ja sisältää vaativiakin laskuja. Helppojakin lenkkejä on toki tarjolla. Lumettomaan aikaan latupohjilla ja poluilla on hyvä harrastaa maastojuoksua tai sauvakävelyä. Järjestä vaikka porukkalenkki ja anna kropan rentoutua saunan löylyissä. Lue vuokrausmahdollisuudesta ja IK Trissanista täältä.

Frisbeegolf

Mustiolle 2015 valmistunut frisbeegolfrata. Aloituspaikka on kiekkokaukalonmonttuun johtavan tien ja Lidnäsintien risteyksessä. Kiekkoja voi kysyä Mustion Muonituksesta (kartalla)

Lenkille

Mustiolta löytyy hyvät ja vaihtelevat maastot lenkkelylle. On asfalttia, hiekkatietä, pieniä metsäuria ja polkuja. Lenkillä pääset nauttimaan kauniista maisemista ja luonnon rauhasta. Tästä pääset katsomaan aktiivisen mustiolaisen hölkkäilijän suosikkilenkit.

Please reload

bottom of page